Meillä on sattunut ja tapahtunut, ja myös pojan liikkuminen on "pikkuisen" rajoittanut tätä koneella olo aikaa. Ja sekin vähä aika, mitä on, menee sitten pikaisissa sähköposteissa ja tietty naamakirjassa :)

Päivitetään tännekin nyt kuitenkin kuulumisia.

Jorsen lonkat kuvattiin viime syksynä ja tuloksena on B/C 1-0 eli ei juurikaan sitä mitä olisin toivonut. Tuolle nyt ei sitten vaan mitään mahda. Aluksi otti pattiin ihan tosissaan, varsinkin kun nimenomaan käytin koiran etsimiseen niin paljon aikaa, ja tässä sitten "kiitos" :) Noh, näille asioille ei mitään mahda, ja tulipahan ainakin todistettua, että vaikka miten yrittää varmistella niin lopputulos voi silti olla ei toivottu.

Jorsen tapauksessa ainakin on koira syönyt koko nuoruusaikansa erittäin hyvää ruokaa, ei ole kiivennyt rappusia, ei hyppinyt mihinkään yms. :) Tasan ei käy onnen lahjat siis.

Nyt on sitten uusi murhe meillä. Viime torstaina Jorse alkoi ontua ja kävimme tiistaina lääkärillä näyttämämssä vasenta takajalkaa. Jorse aristi molempia lonkkiaan ja polven sisältä löytyi luuntihentymä. Ensi tiistaina on käynti ortopedillä ja sitten kuullaan, mitä tuo sitten oikeasti tarkoittaa. Hyvin todennäköisesti edessä on tähystysleikkaus, en edes uskalla ajatella mitä tuo tarkoittaa käytännössä. Erittäin pitkää toipumista joka tapauksessa. Turha varmaan sanoa, että taas ottaa pattiin ja rankasti. Treenit ja kaikki rasitus on jälleen pannassa, rasittavaa.

Nyt toivon vain, että mitään kovin vakavaa ei löydy, muuta ei tässä vaiheessa oikein voi.

Me vietetään tällä hetkellä hiihtolomaa, meillä on kaikki 3 lasta kotosalla koko viikon eli vähän normaalia enemmän ääntä ja elämää mahtuu seinien sisälle. Onneksi tuo lämpötila on päivisin noussut siedettävälle tasolle, että on vähän saatu työnnettyä nokkaakin ulos.