Nythän alkoi valmistumaan :) Sain ne lahjasukat (farkkusini-harmaa raidalliset) valmiiksi jo pari viikkoa sitten. Otin niistä kyllä kuvatkin, mutta epähuomiossa poistin koko otokset! Noh, ne nyt oli ihan samanlaiset seiskaveikka sukat kuin nämäkin, tosin tämä viimeiseksi valmistuneet on polkkavärillä.

Tuo vaaleanpunainen on aivan ihanan värinen, ja samassa paketissa on myös uutta suosikkiväriä ruskeaa :D Nam! Lisäksi löytyi alesta harmaata polkkaa, josta sitten tikuttelin isännälle sukat. Sillä kun tuntuu tuo varasto kummasti ehtyvän, minä kun mieluummin kudon uuden sukan, kuin paikkaan vanhaa. Mä oon vissiin vähän outo :)

Nyt meillä onkin oikein perheaikaa tässä 2,5 viikkoa, kun isäntäkin on kotosalla. Tosin näin ainakaan ensimmäisen viikon agendan mukaan ei se meille paljoa pojan kanssa tee muutosta... Näyttäisi olevan sen verran tiiviiksi suunniteltu menojen puolesta, että eipä meillä vissiin isäntä täällä kotona ihmettele sen enempää kuin tähänkään asti... :D

1269877170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on puikolla vihreästä kukkakedosta pojalle ne lupaamani sukat, pitää ehtiä nekin tikuttaa ennen kuin lumet kokonaan sulaa. Poika kun oli surkeana, ettei hänellä ole sukkia.... Viis siis siitä, että kaveri ei (villa)sukkia jalkaansa laita, muuta kuin äärimmäisessä hädässä. Tämä taitaa olla orastavaa "kun kaikilla muillakin on" kautta :O) Noh, ei siinä mitään, kyllähän äiti pojalleen sukat kutoo, kun kerran toinen tahtoo.