Kyllä täällä hengissä ollaan, mutta kun mitään ei "valmistu" tuolla käsityöpuolella ja muutenkin on tuo elämänmeno vähän erilaista nyt kun tuo pieni pötkö täällä pyörii menossa mukana.

Viime viikon työllisti Ristiäisten järjestäminen ja itse juhla olikin sunnuntaina. Kaikki meni hyvin ja itse sankarikin käyttäytyi todella hyvin, eli ei päästänyt ääntäkään oikeastaan koko ristiäispäivänä, niin kauan kun tuvassa oli vieraita.

Poika kasvaa kovaa vauhtia, ja seuraavaksi onkin jo 2kk neuvola edessä. Painoa on jo pitkälle yli 6 kiloa ja se tuntuu käsissä, kun häntä kanniskelee. On kuitenkin perustyytyväinen lapsi, eli sen puolesta ei tarvitse mitään extrapaljon hötkytellä.

Seuraavaksi onkin edessä prinsessan synttärit. Ne on 20.3, että ei tässä kovasti kerkiä hengähtää kun taas saa leivoskella pöydän koreaksi :) Pitää vaan tsempata, että saa kämpän pidettyä suht koht siedettävässä kunnossa sitä silmälläpitäen, jotta ei joudu raivaushommiin ennen seuraavia juhlia.

Eilen oli naistenpäivä ja minut sekä prinsessa yllätettiin positiivisesti ruusuilla. Kyllä mulla vaan on niin ihana mies <3

Koiran kanssa on tehty perustokoja, lähinnä malttia on yritetty kasvattaa. Ja yritetty saada "hötkyilyä" pois. Tätä on toteutettu esim. harjoitteella jossa hän on päänyli vedettävässä noutajataluttimessa, käsken istumaan ja otan pannan pois. Tässä vaiheessa ennen aina ampaisi kuin nato-ohjus pitkin pihaa. Nyt on siis harjoiteltu, että ISTU tarkoittaa, että istutaan niin kauan, että kuuluu vapaa... Ei montaa kertaa tarvinnut kun hoksasi idean, ja on kuitenkin sen verran miellyttämishaluinen, että ei ehdoin tahdoin halua mamman sanaa vastaan alkaa sotia :)

Nyt ollaan jo niin pitkällä, että voi vapauttaakin heti, tai sitten odottaa, ja silti herra on melko rauhallinen. Vielä pitäisi saada tuo "melko" pois, nimittäin siinä jos jossain onkin ton meitin virtapiikin kanssa tekemistä :) Maltti tulee varmaan olemaan koko Jorsen elämän ajan se suurin juttu... Katsotaan nyt. Sen jo päätin, että näyttelyihin ei ennen mennä, ennenkuin jonkun asteinen kontrolli on ihmismassoissa, ja mulla on edes jonkun asteinen kontakti koiraan, eli pitänee kevään tullen (jahka vauvan voi jättää esim. isälleen tai mummille hoitoon) käydä ainakin muutaman kerran näyttelykoulutuksessa, jotta ei ihan itseämme kehässä munata :D

Eli kiireisenä jatkuu seuraavat viikot! Puikoilla on edelleen Batik pusero sekä yhdet villasukat. Jahka valmista tulee, niin tulee myös päivitystä :)