Nyt on sairastupaa takana viikko, eli koko viime viikon pidettiin tyttö kotona, kun ei niitä kuumeettomia päiviä tullut tarpeeksi, jotta olisi hoitoon päässyt :) Kovasti jo kyseli, että "enkö mä ikinä enää pääse hoitoon" :D On se hyvä, että ainakin viiihtyy hoidossa, siellä kun on kavereita ja koko ajan jotain ohjelmaa. Ikävämpää on sitten tämä puoli, että pari viikonloppua on nyt mennyt erossa veljestä ja isästään, mikä toki vaikuttaa välillä tytön mieliallan.

Kovasti kyselee, että milloin näkee kumpaakin, eikä oikein osaa sanoa tarkkaan. Tarkoitus olisi että ensi perjantaina menisi, mutta en uskalla sitä vielä tytölle sanoa, jos nyt kuitenkin vielä tulee jotain.

Veljelle ollan soiteltu ja hyvältä hän jo kuulostaa. Ei tauti kohdellut ihan niin rankasti kuin tyttöä, jonka räkähanat ei tunnu ehtyvän millään. Toisaalta, onneksi sentään tulee kaikki ulos, eikä jää rohisemaan keuhkoihin.

Käytiin infektiopolillakin, mutta koska tyttö on pirteä, ja odotushuoneeseen päästyään ensimmäiseksi tokaisi "täällähän voi juosta!" ja aloitti kirmaamisen pitkin tyhjää odotushuonetta... Eli ei ole yleiskunnossa sinänsä vikaa. Saatiin siis synninpäästö possunuhaan, koska ei ole särkyjä ja oireena pelkkä sahaava kuume sekä tuo mahdoton niistämistiheys.

Muutama siitä lähti Tamiflu reseptin kanssa, eli kyllä sitä varsinaista kärsätautiakin täällä jo liikkuu. Toisaalta lääkäri sanoi, että on myös nyt samaan aikaan tosi sitkeää normaalia flunssaa, tavallista kausi-influenssaa ja sitten varsinaista possunuhaa, että kaikki iskee nyt yhtäaikaa päälle. Sen puolesta tuo ihmisten kadulla puhelema " sieltä ja sieltä koulustakin on niin ja niin paljon poissa" on melko turhaa paniikin lietsomista, koska kuumeisenahan ei kouluun saa mennä -ja tosiaan sitä kuumeen nostattajaa on nyt hyvin paljon liikkeellä -eikä se kaikki ole possunuhaa... Toisaalta ainahan ihmiset juttelee, ja tämähän on ihan mediaa myöden "seksikäs" aihe.

Itsellä tulee se kaksi viikkoa täyteen tiistaina, eli vasta-aineita pitäisi ruveta olemaan, jollei sitten usko uusinta uutista, jonka mukaan vaaditaan vähintään 3 viikkoa ennenkuin suoja on varmasti. Että tiedä tässä nyt sitten. Että jatkan samaa malliin, en tunge väkisin ihmisten viereen ja käsihygienia kunniaan, jos tauti sitten iskee, niin iskee sitten, ainakin on yritetty...

Eilen oli muutamia sukulaisia kaffeella ja oli ihan mukavaa. Pidettiin tämä edelleen "epävirallisella pohjalla" kun kerran tähänkään asti ei olla paljoa kaavoja kumarreltu :D Sen verran tuli soittoa loppuviikolla lehdistä, että miten meidän hääkuva on näin erikoinen, ja mistä johtuu moinen pläjäys. Kuulemma haluavat liittää kuvaan pienen tekstin... Jännityksellä odotan millainen teksti sieltä tulee :D

Tänään on ohjelmassa yleistä löhöilyä ja Toko klo 14 (viimeinen kerta on nyt siirtynyt 3 kertaa, toivottavasti nyt aika pitää) sen jälkeen taas yleistä löhöilyä (lue: kutomista) kyllä sitä nyt sunnuntain saa näinkin viettää, eilen kun meni vierailun valmisteluun koko päivä, enkä istunut aamu yhdeksän jälkeen kuin vasta viideltä -pikkasen rankaisi illalla lonkkien ja selän puolesta!