Nyt on sitten kurkku kipeä, ja toinen sierain tukossa. Aamulla oli sellainen tunne, kuin jotain ylimääräistä majailisi oikeassa korvassa. Ehkä se meinaa kaivertaa sinne itselleen pesän, kun sattuu sisältä.

Eli jippii! Nyt on sitten kohta mullakin se flunssa. Kauhulla olen sitä odottanut, ja nyt se sitten vissiin tulee. Tytöllä on nokka vuotanut jo viikon, mutta ei mitään muita oireita. Se tulee varmasti siitä, kun ei kerran tunne kylmää (tai kuumaa) ja sitten viipottaa aina liian vähissä vaatteissa huulet sinisenä, ja kun kysyy, niin "ei oo kylmä" *huoh*

Ei muuten nappaa työnteko hiukkaakaan! Jotenkin on tuohon hartioiden päälle istutettu lähinnä jalkapalloa muistuttava pallo. Pää se ei ole ainakaan. Ja vissiin ilmaa täynnä, kun mitään ajatuksiakaan ei tunnu olevan.

Puro lanka saa täältä miinuspisteitä! Siinä on muutamia niin ohkaisia kohtia, että katkeaa itsekseen! En tiedä, onko mulle vain sattunut muutama huono kerä, mutta eilen kun kutomusta katselin, huomasin kauhukseni reikiä! Enkä tasan ole kutonut niitä... Tarkemmin kun aloin katsomaan, niin lanka oli vaan katkenut. Kun aloin oikein syynäämään mitä teen -en siis koko ajan kytännyt vain telkkua... niin huomasin, että kyllä, langassa on muutamia niin ohuita kohtia, että ihan pikkusen nyppäsemällä meni lanka poikki! Niimpä heikon kohdan kohdalla vedin langan poikki ja yhdistin solmulla, ei siinä oikein muutakaan ole tehtävissä!

Kauhulla odotan jos mun ISO töinen villapusero alkaa purkautumaan, sitten kyllä pääsee itku. Tarkkailen tilannetta...