Puikot heiluu taustalla koko ajan, vaikka päivitykset ovatkin vähän "hitaamman" puoleisia. Toisin sanoen, en vaan ole ehtinyt edes ajatella blogin päivitystä :) Jälkikasvu on juuri lähtenyt ryömimään ja muutenkin kodin hoito yms. askareet vievät uskomattoman osan päivästä!

Koiran kanssa aloitetaan Toko ensi maanantaina, tänä maanantaina olisi ollut ensimmäiset treenit. Koiran mokoma meni loukkaamaan tassunsa sunnuntaina hanhimetsällä, joten oli pakko jättää väliin.

 

Kudottu on siis koko ajan. Baby Born nuket tarvitsivat mekot ja tietty myös housut... Siinä sivussa tuli sitten tehtyä myös yksi puoli hame :) Aika hauskaa puuhaa tuo pienille tekeminen, minua vaan rasittaa se, ettei ole ohjetta vaan pitää koko ajan säveltää. Mieluummin tekisin ihan ohjeen mukaan :)

1283328520_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi oon tehnyt sukkia. Näistä vaaleanpunaiset on ns. offisukat :) Ne nimittäin tehtiin Finland Offroad Tour:n aikana johon otimme osaa elokuun alussa. Päättelemättä vielä ovat, mutta otin kuvan jo nyt, koska koskaan ei tiedä, koska sukat lähtevätkin yllättäen uuteen kotiin :) Tein myös isännälle siniraitaiset sukat, mutta niistä ei ole kuvamateriaalia.

Toiset on Novitan ohjeen mukaan tehdyt ja toisiin on otettu ohje myös Novitan lehdestä, mutta mallikerta on alunperin tarkoitettu puseroon :)

1283328416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on puikolla pääasiassa huivi, kotiväki langasta ja ohje Novitan viimeisimmästä Talvi 2010 lehdestä. Toki teen myös samalla Baby Bornille potkuhousuja, mutta se projekti on jäänyt vähän "taka-alalle". Pukinkonttiinkin pitäisi alkaa suunnittelemaan asioita. Josko sinne päätyisi myös melko tarkkaan viime vuonna aloittamani Rose Mohair kaulaliina -joka nyt on vaan "jäänyt" muiden mielenkiintoisempien projektien jalkoihin ;)