Sain taas kuvattua vähän valmistakin, osa valmiista lähti käsistä, ennenkuin muistin edes kuvata :)

Liina likalle päiväkotiin. Tästä tuli liian pieni, joten menee ilmeisesti jakoon eteenpäin ja teen likalle sitten uuden -isomman. Ohje täältä Tässä huivissa lopussa silmukoita 71, veikkaisin, että tästä langasta 80-90 s on sopiva määrä 6v, 51cm hattuiselle neidille. Pitää seuraavaa kokeilla, ennenkuin päättelee... Tein ohjeesta poiketen sileänä neuleena, ja jokaisen tumman raidan reunaan 3krs helmineuletta -jottei vetäisisi niin kovasti krymppyyn. Kärjessä on myös nurjilla tehty sydän, mutta se ei näy mihinkään -eli turhaa brassailua ja vaivaa :)

1273082321_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä yksi lahjoitus lähdössä maailmalle :) Puro Batik:a ja ohje Ullasta Suvi-Tuuli myssy. Tein tälläisen myös Tennesee:stä, mutta sen ehdin jo lähettää uudelle omistajalle.

1273082383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi tein pojalle tällaisen "sulo vilen pipon" ihan omasta päästä ja Novitasta ohjetta vilkuillen. 100s aloituksessa ja Wool lankana.

1273082530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valmistuvat on kuitenkin noita "pikkuisia" kun ne valmistuvat nopeasti. Tytölle on puikoilla kyllä keltainen tunika (samalla ohjeella kuin aikaisemmin valmistunut Puro Batik:sta) mutta se kestää vielä jonninaikaa... toinen etu/takakappale on jo valmiina (molemmat samanlaisia) että ei tässä nyt mistään vuosista sentään ole kysymys :)

Lisäksi kaivelin tuota "oon joskus alottanu, mutta sitten mä kyllästyin ja keksin jotain muuta kivampaa tekemistä" kasaa...

Sieltä löytyi yksi mohairhuivi, teen sen jossain vaiheessa -nyt ei kuitenkaan pysty mohairia kutomaan.

Lisäksi löytyi iänikuinen Minttumaari huivi, Wool langasta. Totinen "ikuisuusrojekti" saa nähdä puranko loppuen lopuksi koko jutun. Se näyttäisi olevan ensinnäkin ihan liian iso (tällä hetkellä 120cm puikot käytössä... jossain kohtaa on varmaan tullut "vähän" liikaa silmukoita...) ja muutenkin en tiedä, jotenkin tökkii koko huivi.

Kesken on myös Kotiväki langasta neulottava liina. Tämä kanssa on vahvasti menossa purkuun... Saa nyt nähdä, malli näytti aluksi ihan kivalta, mutta nyt puolen vuoden marinoitumisen jälkeen se on oikeastaan ihan tyhmän näköinen... Joulun punaista joka tapauksessa, että ei haittaa vaikka vielä vähän marinoituukin.

Lisäksi purkuun on menossa yksi tytölle aloittamani villatakki Samoksesta, on sen verran pitkään marinoitunut, että ei ole enää toivoakaan, jotta mahtuisi likalle edes päälle.

Että tällaista tällä hetkellä käsityörintamalla, varmaan vielä jotain tulee tässä aloitettua... Ostin Puro Batik iloisen kirjavaa lankaa ja siitä varmasti vielä tekeytyy likalle jotain kivaa. Jahka nyt saan tuon keltaisen tunikan ensin tehtyä.