Eilen illalla oli pakko alkaa fiilistelemään ja kaivaa Jorsen pentukuvia. Se kun tuli meidän huusholliin viime vappuna niin pienen pienenä karvapallona. Nyt se on iso rohmu poika, josta ei samassa lauseessa yleensä löydy pientä, ellei se jotenkin liity ymmärrykseen tietyissä tilanteissa ;)

 

2009

1243363052_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2010

1272697170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"ihan hiukan" on poika vuodessa kasvanut :) Tuo kuva 2009 on toukokuun lopusta, toukokuun alussa poika mahtui poikittain NUKKUMAAN kokonaan laattojen päällä...

Jorse on ollut vähän "vähällä" käytöllä ja nyt kun ollaan muutaman päivän tehty tokoja, sen tosiaan huomaa kaverin virtamäärästä. Virtaa on kuin pienessä kylässä, ja intoa. Se ei välttämättä ole ollenkaan huono asia, luoksetulot on tosi sähäköitä :) Liika virta perusasennossa vaan tarkoittaa meillä sitä, että hän pyörii välillä kolmekin kertaa mun ympäri, ennenkuin muistaa, että "ai niin tässä liikkeessähän oli tää istumisvaihe myös..." :D Onneksi toi kyllä menee ohi treenin kuluessa, ja hän tosiaan tekee sen pelkästään intoaan :)

Noutoja ei olla tehty nyt vähään aikaan, mutta sisällä meillä on harrasteena "ketunmetsästys" :) Ostin sellaisen ketun, missä on pullo sisällä ja Jorse etsii sitä eteisestä. Eteinen siksi, että on tarpeeksi ahdas, jottei vauhti kasva liikaa. Tosi taitavasti kyllä löytää kettupiilot. Ja muistiaan käyttää niin, että aina ensin tarkistaa kaikki paikat missä kettu on joskus ennen ollut. 3-5 kertaa ollaan etsitty, sitten alkaa motivaatio laskea, eli heti kun ei enää ole "niin" virtaa etsiä, lopetetaan.

Ulkona ollaan harrastettu kakkajahtia... eli tämä joka keväinen kaupunkilaisten valittama ilmiö, on myös meidän nurmikolla :) Koirahan käy takapihalla koko talven, ja nyt "korjaamme satoa" ;) Pitäis saada tuo nurmi "kohtalaiseen" kuntoon, ennenkuin alkaa "paljasvarvaskausi". Nyt kun nurmikko näkyy, hakeutuu koira pois nurmikolta, mutta talvella ei ole mitään väliä. Tiedä sitten miten tuo koiran ajatusmaailma oikein toimii :)

Verijälkeäkin piti eilen vetää, mutta se lahosi meidän aikataulun venymiseen. Oltiin kotona vasta seitsemän jälkeen, eikä sitten enää kyllä ollut kummastakaan lähtemään metsään rämpimään. Mutta viikonlopun aikana pitäisi se jälki vetää, niin nähdään, miten jätkän nokka toimii :)