Ai että, mä bongasin, että yhtäkkiä näiden kahden lämpimän päivän jäljiltä on alkanut pihassa tapahtua:

 

1271240623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muuten onkin meillä ollut aika väsyttävää. Ollaan siivoiltu vanhaa kotipaikkaani ja tarkoitus olisi nyt päätyä sen suhteen jonkunnäköiseen ratkaisuun tänä keväänä. Se ei olekaan sitten ihan niin yksinkertaista kuin äkkiseltään kuvittelisi. Tämä kun on asia, jossa sydän sanoo toista ja järki puhuu jotain aivan muuta.

Arvioijan nyt ainakin pyydän paikalle, katsotaan sitten minkälaisista numeroista paikan myynnin suhteen puhutaan ja punnitaan sitten sen pohjalta. Nyt on kuitenkin tämän parin vuoden aikana nähty, ettei aika millään riitä kahden maapaikan ylläpitoon. Ainakaan nyt, kun lapset on noin pieniä ja vaativat vielä huomiota melkoisesti. Muutenkaan en oikein tiedä onko mitään järkeä pitää kesäpaikkana kuivanmaanmökkiä, kun itse jo asuu omakotitalossa maalla. Vaikka siinä mökissä kuinka onkin uimiskelpoinen lampi, mutta vaatii se silti ylläpitoa.

Käsityörintamalla on myös valmistunut tämä:

1271241416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oli tosi nopea tehdä ja kaikinpuolin joutuisa malli (Novita Kesä 2010 malli 62) mukamas tunika, mutta kyllä tuo musta on ihan mekkomittainen :) Lanka vain oli yhtä tuskaa! Olen ennenkin kutonut Puro Batikkia, mutta koskaan ei ole ollut näin paljon solmuja, kuin nyt tämän erän kohdalle osui. Jokaisessa lankakerässä oli ainakin yksi solmu ja pahimmassa 3! Kun vielä värien kuuluisi liukua nätisti ja järjestyksessä oli aikamoinen temppuilu, että sain tämän näyttämään edes sinnepäin :) Muuten kyllä tykkään Batik langasta, ja varmasti kudon tytölle vielä tällaisen samanlaisen, mutta teen vähän lyhyemmän, että on oikeasti se tunika :)

Nyt on työn alla Pienimmälle miehelle sukat (sopivan aivotonta) en nyt ole aloittanut mitään sen isompaa, kun toi kesäpaikan siivoaminen on verottanut aika paljon tuota energiapuolta :)