Sain NeuleNirvana blogista innoituksen tehdä Olgasukat. Näitä olikin TOSI ilo tehdä, varsi valmistui kuin itsestään -minähän tunnetusti vihaan tehdä resorivartta :) Harmitti tosi paljon kun tein tytölle jo Ruusu väriset "normaalit" sukat, tämä olisi ollut niin paljon mukavampi neuloa! Noh, ostin kyllä vielä Kielo väristä Nalle lankaa pojan sukkiin -eli nekin sieltä on vielä tulossa.

Syreeni lankaa jäi muutaman metrin nöttönen, eli ei mitään kummemman paljon pidempää vartta olisi pystynyt tekemäänkään. Alkuperäisessä ohjeessä on oikein nurin kaistale nilkassa, en tehnyt sitä, koska musta tuo kaunis neulepinta olis mennyt siitä "rikki". Kuvat on huonoja, kun en enää eilen illalla viimeiseksi "jaksanut" alkaa säätää valotuksia ja "kuvauksellista ympäristöä" :)

1267001611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1267001637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

NeuleNirvanalta vo käydä kurkkimassa hyvät kuvat :D

Kudoin 64 silmukalla ja se kyllä riitti ihan hyvin mun jalkoihin -en kylläkään kaventanut mitään vaan jatkoin myös jalkapöydän 64 silmukalla. Voisin kyllä melkein väittää, että jos alkuperäisen ohjeen mukaan tekee 7 veikasta, niin mielelläni kyllä vähentäisin melko monta silmukkaa (alkuperäisestä ohjeesta).

Ilokseni huomasin, että 2 kerää lankaa on jo tuhottuna viimeisestä lankaostospostauksesta. Nyt menee puikoille Batik, minkä alkuperäinen suunnitelma on sen verran muuttunut, että nyt pitää varmaan sitä ostaa vähän lisää. Tunnen omia neulemieltymyksiäni sen verran, että mulle tuskin tulee käyttöä lyhythihaiselle neuleelle, niimpä mun on tehdävä Batik neuleeseen pitkät hihat (ohjeesta poiketen) joka tietää sitä, että lankaa kuluu enemmän muutama kerä :) Toisaalta, kun nämä on täsmäostamista, en koe sitä niin suurena hamstrauksena, kuin nuo muut "jos joskus teen tästä jotakin" kerät :)

Puikoille pääsee siis Novita lehdestä malli 48, mutta pitkillä hihoilla. Lisäksi mietityttää tuo reunojen kiertäminen (kun on kuitenkin melkein suoraa neulosta... Niimpä teen muutaman kerroksen "varmuuden vuoksi" nurjaa reunoihin -on inhottavaa jos neule rullaa jo valmiiksi -en ole mikään (varsinkaan neuleiden) silittäjäihminenkään :)