Olikin pieni paussi tässä kirjoittelemisessa, koska viime perjantaina meille syntyi pieni poika. 2 viikkoa etukäteen, mutta kaikki on kuitenkin hyvin. Nyt jo ollaan täällä kotosalla, ja opetellaan elämää vähän rauhallisempaan tahtiin :)

1263909474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lähimmäs lankamäärän arvasi MATUNI! Onneksi olkoon! Matunin blogia olen muutenkin seuraillut jo pidemmän aikaa. Kiitos kaikille osallistujille, samalla löysin jälleen muutaman mielenkiintoisen blogin, ja tulen varmasti vierailemaan vastaisuudessa sivuillanne! Palkinto on vielä mietintämyssyssä, riippuen aika paljon miten ajankäyttö tässä lähiaikoina urautuu, niin matkaan lähtee joko valmista tai sitten ei :)

Oikea määrä oli siis: 13 440g, mikä oikestaan on omiinkin silmiin aika "vähän" :D Noh, kyllä sitä taas kauppareissuilta mukaan tarttuu, vaikkakin nyt onkin ollut myös melko tuotteliasta aikaa valmistuvien puolella. Veikkaanpa, että valmistuneiden määrä käy vähiin siinä vaiheessa, kun tuo meidän ruttunaama alkaa vaatia enemmän huomiota, tämän hetkisen syömisen ja nukkumisen sijaan!