Miten voi olla, että tällä hetkellä tämä pätkii jo viikottain?

Onko niin, että käyttäjiä on liikaa pikku palvelin paralle?

Ikävää vaan on esim. minulle, jolla noita blogeja on tuolla seurannassa "ihan kiitettävä määrä", alkaa sitten päivittyneitä lukea pahimmillaan parin päivän takaa.

Yleensä uutisvirran alettua toimimaan -se listaa  myös aikamoisen kasan sellaisia blogeja, jotka on luettu jo aikapäiviä sitten... Grrr ja Mur!

Niin ja sairaslomalla ollaan, melko varmasti ihan äitisloman alkuun asti -luonnollisestihan silloin pompataan klo 7 ylös... :D Eihän muuten ehdi kutoa tarpeeksi...

Todellisuudessa selkä ei anna periksi makoilulle pidempään, mieluummin nousen ylös kun kestän kiukuttelevaa selkää -ja onhan tämä näin paljon tuotantotehokkaampaakin. Nyt vaan käy niin, että mä aloitan  noita töitä ihan liukuhihnalta ja jotain pitäisi saada valmiiksikin ;)

Nyt on kesken: tytölle sukat (toinen valmis), pöytäliina virkaten (viimeiset 3 kierrosta tekemättä) ja hartiahuivi (aloitin eilen illalla, kun kuitenkin halusin "kutoa jotain Mohair langasta välillä... (+ ne muut mitkä heitin marinoitumaan mun käsityöarkkuun eli n. 3 työtä -teen sitten kun kiinnostaa, se hetki ei oo nyt...)

Samanmoisen huivin sain valmiiksi edellisiltana, että Mohair langasta kutomisesta ei nyt tosiaankaan ole NIIN pitkä aika :D) ja viimeisenä aloitettu kutomalla pöytäliina. Kutomalla en ole koskaan tehnyt pöytäliinaa ja koska Mohair alkoikin sitten kyllästyttää kolmen mallikertakerroksen jälkeen (mallikertoja tulee yhteensä 9 eli siinä mielessä tuo huivi on tuollainen "välipala" eikä suinkaan mikään suuritöinen "seuraan orjallisesti ohjetta silmä kovana" -tyyppinen).

Kutomalla tehty liina olikin alkukankeuden jälkeen ihan kivaa. Tosin ohjetta joutuu kyllä tihrustamaan huomattavasti enemmän kuin virkaten! Pääsin kuitenkin melko nopeasti jujuun sisään. Nyt on mallikerrottain laitetut lankamerkit, jotta on helpompi tarkkailla silmukkamäärää.

Huomasin, että ainakin väsyneenä jää langankierto vahingossa helposti pois, ja silloinhan oikean kierroksen jälkeen ei enää silmukkamäärä ole oikein. Niimpä päätin tuossa 20 kerroksen kohtaa alkaa laskemaan aina joka kerroksen päätteeksi silmukkamäärän, jottei tarvitse turhaa purkaa -on kuitenkin helpompaa kuin purkaa pari kerrosta, varsinkin kun silmukkamäärä kasvaa koko ajan :)

Valmiista töistä onkin nyt jotenkin nihkeästi tullut otettua kuvia, pari lähti maailmallekin ilman että niitä tuli mitenkään filmattua :) Noh todettakoon, että valmistakin on tullut, vaikka välillä tuntuu että muuta en teekään kuin aloitan uutta. Uuden aloitus takuttavien töiden aikana on yleensä kiellettyä -mutta nyt mikään työ ei varsinaisesti takuta, vaan tekee vaan mieli kokeilla kaikkea. En oikein nyt pysty itseltäni kieltämään tätä, kun muuten yleisolotila on ollut jo pitkään kovin surkea (närästää ja on inhottava olo tulevan perheenlisäyksen myötä...)