Meitä paiskattiin haasteella jo vähän aikaa sitten, mutta kummasti on ollut kovasti hötäkkää, eikä myöskään Jorse päivityksiä ole pahemmin tippunut koneelle :)

Tässä siis Jorsen vastine Lumes:n heittämälle aistihaasteelle:

 

1255677238_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 HAASTE KUULUU NÄIN:

1. Laita tunnustus blogiisi.

2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.

3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.

4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Näkö: Mamma väittää, että tämä aisti on multa hukassa vähän väliä. Törmäilen asioihin ja myöskin ohitan esim. makupalat tyylikkäästi, koska aina ei ehdi katsoa. Kuitenkin esim. kissan tuijotuksessa erittäin mukava aisti olemassa!
Kuulo: Mieluisin kuulokokemus on "vapaa" koska se tarkoittaa aina herkkua, ruokaa, autosta poistumista ja yleisesti ottaen kaikkea mukavaa. Äiti väittää, että myös tämän aistin kanssa mulla on vähän myöskin tekemistä välillä. Myös äidillä on hyvä olla tämä aisti kunnossa, koska aamuisin en muuten pääse ajoissa ulos!
Tunto: Rapsuttelusta tykkäää joka iikka, ja mä nautin erityisesti ihan kaikenlaisesta koskettelusta, oli se sitten tarkoitettu rapsutukseksi tai ei. Mielipaikkani on takan edusta, kun takassa palaa tuli -eli äiti väittää, että en tunne kuumaa -vaikka siis mun nuoria luitani vaan kolottaa :) (Koira on oikeesti välillä lähemmä 100 asteinen ja vaan nukkuu...!!!)
Haju: Ilman tätä ei tule koira toimeen. Mä nuuhkutan kaikkea ja kaikkia, ainakin kun olen saanut luvan. Välillä Tokossa äiti suuttuu mulle, kun hajut saa "vallan minusta" enkä kuulemma "keskity yhtään". Onko se sitten mun vika, jos äiti vaan on yksinkertaisen epäkiinnostava ja pupun papanat tuoksuu ihanalle?
Maku: Tästä käymme äidin kanssa usein vääntöä. Osittain herkullisiksi kokemani maut saavat äidin naaman vääntymään ihmeellisiin asentoihin ja myös kuuloaistini kokee kovia välillä, kun ihan vaan vähän maistan... Kuulemma ihan kaikkea ei tarvitse syödä. Hmph! Ihmiset ei aina ymmärrä meidän koirien kulinaristisia nautintoja :)

Tämä haaste on jo kovasti kiertänyt blogeja, enkä nopeasti keksi kuin muutaman blogin jossa en ole tätä jo nähnyt. Jos haluat haasteen omaan blogiisi, ole hyvä! Osallistua saa toki myös ihmiset :)

Haastan siis; Lunan ja Ennan, Apinalauman porukan sekä tietty iskän :) täältä koiramaailmasta.