Tänään iski töissä puolen päivän jälkeen valtava päänsärky. Ajattelin,

että kyllä se siitä. Ei tietenkään yhtään särkylääkettä mukana.

Tänään oli ne Villahousujen ojentajaiset nelikymppiselle, eli kahteen asti piti ainakin jaksaa. Saaja oli otettu :)

Kolmelta oli pakko luovuttaa, äkkiä hain muksun pois hoidosta ja suoraan kotiin. Takki pois, särkylääke naamariin ja suoraan sohvalle (tässä vaiheessa jo silmiäkin särki) oivat migreenin oireet siis. Tiesin, että jos nyt vaan saa unen päästä kiinni, niin on vielä mahis, että menee ohi. Puoli tuntia nukuin ja sen jälkeen oli niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Mikrobi katsoi lastenkanavaa kun "äiti vähän lepää", kumma juttu, ettei muksulla ollut mitään sitä vastaan :)

Vihdoin sain imutettua tänne nämä valmiit sukat, vielä kun saisi perehdyttyä tuonne sukkasadon puolelle, eli mitä sinne piti tehdä, jotta saa kaikki menemään oikein. Ehkä sitten huomenna tai illalla, ellei vointi pahene.

Tässä ekana ne "murheenkryynit" eli Viper sukat

1254924507_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niistä tuli loppupeleissä ihan kauheet, mutta tehty mikä tehty, ainakin lämmittävät -mikä pääsääntöisesti on villasukkien tehtävä ;)

Tämän jälkeen iski innostus tehdä tyttömikrobille myös sukat ja väänsin tällaiset vanhasta Wool langan jämistä, mistä lie alekorista joskus ostetut kerät. Tulipahan sukkalankalaatikkoon taas vähän tilaa :)

1254924536_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt sitten otankin ihan rauhallisesti. Aloitettuna on kyllä itselle pitsisukat ihanan violetista seiskaveikasta, mutta taitaa olla parempi, että tänään jättää kutimen rauhaan...