Nyt siis seuraa vielä terveystilanne katsaus :D

Pojalla oli siis pelkkä migreenikohtaus, ei mitään oireita yöllisen oksun jälkeen. Nyt vielä tänään on maton pesu painepesurilla, niin sitten voidaan jättää episodi taakse.

Jorse on palautunut normaaliksi. Kuolaaminen on loppu ja ruoka maistuu, sekä vatsa toimii niin kuin pitääkin eli kiinteää lopputulosta :D

Eilen sain sen kiinni niin raakojen vadelmien kuin HAPERON syömisestä pihalla. Eli ei mikään ihme, jos jätkällä on "pikkasen" vatsan väänteitä kun syö ryöpättäviä sieniä paljaaltaan.

Tästä lähin siis ei enää tyydytä pelkästään siihen, että koira on näköpiirissä, vaan pitää vielä tarkkailla mitä kaikkea se sinne kitaansa työntää -nimittäin hänellä ei tunnu olevan minkään valtakunnan itsesuojeluvaistoa!

Tyttömikrobi on ollut ihan terve koko ajan. Vähän häntäkin vaivaa jo veljestä "kisaväsymys" kun ovat olleet 24h samassa paikassa kohta kolme viikkoa. On tosi rasittavaa koko ajan taistella huomista :)

Lisäksi, kun neidille on nyt alkanut tulla omaa tahtoa (vielä) lisää edelliseen verrattuna, ei leikit ei menekään ihan niin kuin veli tahtoo -mikä taas aiheuttaa tappeluita sen suhteen... Eli ihan rauhaisaa yhteiseloa ei tämä 2 viikkoa ole ollut :) Paremmin on kuitenkin mennyt kuin olisin kuvitellut -yleensä tappelut on alkaneet ensimmäisestä päivästä, mutta nyt on sentään menty runsaan viikon verran, ennenkuin nämä "megatappelut" on alkaneet. Tappelut kuuluu sisarusten elämään, eikä muuten opi pärjäämään tässä maailmassa, jollei joudu omia puoliaan pitämään!

Tytöllä alkaa selvästi uhma nostaa päätään, usein tulee vastauksesti "enkä" tai jotain muuta vastaanväittämistä, mitä ei tähän asti ole esiintynyt oikeastaan ollenkaan. Mielenkiintoinen syksy tiedossa...

Tässä vielä molemmista otokset laivalta, tytön ilme kertoo kaiken :D

1248331619_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248331637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e