Eilen oli mittarissa 16.2kg, eli ihan tasaiseen tahtiin nousee jätkän paino. Eilen otettiin taas pitkästä aikaa oikein "treeniä" illalla. Harjoiteltiin seuraamista ja istumista viereen... Jorsehan istuu joka armas kerta kun pysähdyn -hyvä hyvä! Mutta se paikka... sivulla naama mua päin noin 30-50cm päässä, koska silloin saa makupalan hyvin, enkä alussa tajunnut, että ei kannata tohon paikkaan palkata -nyt onkin sitten TOOOSI helppo saada sitä oikeaan paikkaan.

Sain oivalluksen, ja olen ylpeä siitä... Kun seuraa mun ja talon kivijalan välissä niin on pakko pysähtyessä istua suoraan mun jalan viereen -kun ei siellä sivulla ole tilaa! Katsotaan kauanko hinkataan tuossa talon kivijalassa, ennenkuin alkaa sujua :)

Tästä päivästä eteenpäin olenkin viikon lapseton! Tyttömikrobi lähti isälleen, ja meillä on kahdestaan kesälomaa -viimeksi ollaan näin pitkän aikaa oltu yhdessä kaksin noin puolitoista vuotta sitten. Saa nähdä miten saa taas oltua, ensimmäiset 3 päivää tunnetusti ovat ihan ihmeellisiä, jonka jälkeen alkaa sitten pikkuhijlaa tottua. Sen jälkeen tulevatkin molemmat mikrobit kahdeksi viikoksi, eli sitten onkin hulinaa menoa ja meininkiä :)

Eli nyt on varmaan sitten viikon verran Jorpun kanssa tehoreeniä, tai ainakin on meidän molempien jakamaton huomio :D Yritän kyllä lomallakin päivitellä, mutta meidän tietokonekämpässä on KUUMA, vaikkakin ennusteiden mukaan olisi jo viilenemään päin.