Eilen oli taas punnitus, 12,7 kg eli vähän on ylimääräistä tullut. Tuo johtuu puhtaasti varmasti puruluista, joita Jorma on alkanut nyt kiskomaan oikein elämänsä innolla. Nyt jo saa niistä jotain irtikin. Lisäksi on syönyt nyt kaikki ruuat mukisematta, eli senkin puolesta -ei päivän annoksesta oo mennyt "mitään hukkaan". Toi punnitus oli myös molempien iltaruokien jälkeen, kun viimeksi punnitus oli aamulla eläinlääkärissä ennen päivän 2 ateriaa -vähän tässä yritän puolustella :) Samoilla safkoilla mennään eteenpäin, kunnes tapahtuu jotain muutosta eli paino ei enää nouse sitä kiloa viikossa.

Eilen istutin myös elämänlangan ulos, ja kiitos Jorman -niitä ei mennyt multaan ihan yhtä montaa -kuin oli kasvatettu. Harmitti ihan vietävästi, kun suurella vaivalla olin niistä komeat kasvattanut, jottei pakkanen veisi ja jotta myös kukkisivat. Nyt kun alkoivat jo nuppua tehdä sisällä, ajattelin, että on viime hetket saada vähän ravinteikkaampaan multaan. Kuvia en eilen ehtinyt napsia, kun tuli sen verran kiire ehtiä vesisateen alta pois.

Loppuen lopuksi saatiin kaikki kukat multaan ja osa jäi vielä "elätykseen" ulos, kun en jaksanut enää enempää möyriä tihkusateessa mullassa. Viimeistään viikonloppuna olis tarkoitus saada ne viimeisetkin hajuherneet multaan. Sitten pitääkin aloittaa se mietiskely, että minnes niitä ostettavia kesäkukkia enää mahtuu... Pitää varmaan vaan ostaa lisää ruukkuja... Eilen laskin, että nyt on istutettuna jo yli 10 ruukkua (isoja) + 2:ssa ruukussa on ne kuolleet dahliat -joista toinen on muuten alkanut pykätä uutta vihreää, eli peli ei vissiin olekaan täysin menetetty. Sisällä on vielä 3 dahliaa, jotka nekin viimeistään viikonloppuna pitää heittää ulkoruokintaan, ettei tule liian honteloita.

Eilen muuten Jorse sai Amalialta köniin ekan kerran -juuri kun pääsin kehumasta, ettei ole koskaan tirvaissut :D Vanha Rouva on kuitenkin niin fiksu, että tikkasi kyntensä koiran kuonoon sen verran syvälle kertaheitolla, että Jorma parkaisun saattelemana tajusi ottaa askeleen jos parikin taaksepäin :) Amalia kun halusi nukkua tuolilla rauhassa... :D Ihan hyvä, että Jormakin oppii vähän kunnioittamaan vanhempiaan.