Eilen oli äitienpäivä ja Jorse joutui olemaan elämänsä ensimmäisen kerran yksinään 2h + 4h ja sen kyllä huomasi... Illalla kun tultiin kotiin, oli pienessä virtaa NIIN paljon. Ja tietenkin kaikki kaksijalkaiset oli aivan poikki vierailuista mitä päivän mittaan tehtiin erinäisiin huusholleihin -juhlien Äitejä.

Lapset lauloivat minullekin aamulla, ja pienellä avustuksella he olivat kattaneet myös pöydän sekä tehneet kermavaahtopullia. Kaupan kermavaahtoa pursotettuina kaupan pulliin, mutta iät huomioon ymmärrettävä ratkaisu ;) Ajatus on aina tärkein!

Jorsen koulutus on nyt vähän sellaisessa tehdään sitä mitä keritään vaiheessa. Nyt on tosiaan pari päivää ollut niin paljon ohjelmaa, ettei olla keritty muuta treenata kuin narussa kävelyä. Nyt se jo sujui sentään mukavasti (lihapullan voimalla) mutta enää ei pysty laskemaan askelia. Eli kyllä hänestä vielä ihan mallikelpoinen tulee.

Itse olen vähän fuskannut "lihapulla luoksetuloista", ja niimpä eilen illalla alkoi Jorse jo fuskaamaan -eli jossain välissä pitää taas ottaa herkut mukaan, ettei pääse liikaa lipsumaan!

Isäntä onkin tämän viikon Jorsen kanssa kahdestaan kotona kun minä jo aloitan työt. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Jorsen pitää oppia olemaan aitauksessa näissä 4:ssä päivässä, koska perjantai on jo isännän työpäivä. Käytännössä tässä tuskin tulee olemaan mitään ongelmaa, koska osaa jo kulkea sisään ja ulos ja muutenkin on ollut nyt kotona yksikseen jo jonkun verran. Aika pehmeällä laskulla pääsee kuitenkin harjoittelemaan näitä juttuja.

Mulla onkin ensi viikko taas "lomaa" -kun katsoo tota mun kalenterin täyttötahtia, niin joku voisi kysyä "mikä loma?" Aivan käsittämätöntä miten "pari pikkujuttua" vaan paisuu ja paisuu, ja loppuen lopuksi koko loma on kellotettu taas täyteen erinäisiä "menoja" kun kerran olen  lomalla niin voi sen ja sen asian hoitaa...

Toisaalta hyvä on myös, että Jorse joutuu myös sillä viikolla olemaan yksinään lyhyempiä aikoja, ettei sitten ensimmäinen kokonainen työviikko tule aivan täytenä shokkina! 

Yösiisteys on täysin kateissa, mutta veikkaampa, että suurin syy siihen on viikonlopun rikkonainen ohjelma. Viikolla kun oli "rauhallista rutiininomaista" toimintaa, niin myös sisälle tekeminen väheni huomattavasti. Eli tänään aamulla sain siivota parit kasat ja lätäköt -vaikka isäntä kävi hänen kanssa pihalla puoli kahdelta. Käytännössä puoli kahdelta oli niin kaameat tsembalot sanomalehtipaperien kanssa -etta oli pakko mennä keskeyttämään puuhat. Samalla myös oli sammuttanut Jorpulta valon (sillä on ollut tähän asti valot aina yöt päällä) tulkattiin sitten, että oli ottanut nokkiinsa tästä valojen sammuttamisesta ja siksi oli aamulla siivottavaa... Tiedä häntä, ainakin oli ihan hiljaa aamuun asti.