Täällä on valtavan kaunis kesäkeli ja minä päätin että nyt menee Dahliat multaan. Ruukut esiin siis (ja käytiin siellä multakaupassa kuitenkin...) ja istutuspuuhiin. Jorse oli luonnollisesti täysillä mukana, vaikka yrittikin kitistä jo sisälle...

Hän oli mukana mullanhakureissulla, ja hänestä on suorastaan idioottimainen keksintö, että koirat joutuu olemaan auton takaosassa! Koska kaikki oman arvonsa tuntevat koirat pitäisi saada olla ihmisten kanssa samassa osastossa, mikä vääryys! Nooh, menomatkan hän joutui olemaan vaan sinnikkäästi takana, ja isäntä istui takapenkillä ja säästyttiin sentään eilisilta "aivan megalomaanisilta" huutokonserteilta. Sinänsä autossa oleminen on ihan jees, mutta ongelma onkin se, että hän joutuu olemaan siellä yksin -ja ne ihmiset on siellä monen metrin päässä!

Kun käytiin kyselemässä talomaalien hintoja, hän oli kuitenkin ihan nätisti ruvennut takaosassa nukkumaan, eli ei siellä sitten vissiin loppuen lopuksikaan ollut niin "hirveää" mitä hän antoi ymmärtää. Pisuja ei kuitenkaan ole tullut kummallakaan kerralla autoon, mistä superpisteet Jorpulle!

Pissaamisen on mennyt muutenkin melkoista siksakkia, enää ei niitä "hätäpissoja" ja "intopissoja" tule ensimmäisen illan tahtiin, mutta esim. yöllä ei tietenkään millään pysty pidättämään. Mutta viime yönäkin oli tullut vain yhdet pisut, ja se on minusta tuon ikäiseltä tosi mallisuoritus! Jorse osaa jo myös pyytää ulos -ainoa vaan, että pitää edelleen välillä pientä kitinää kun on väsynyt -eli aina ei isännän ja emännän tuntosarvet ole riittävästi pystyssä -ja se vahinko tulee, ihan vaan ihmisten liian hitaiden refleksien takia.

Raput osaa jo tulla ylöspäin, alaspäin vielä arastelee. On tullut nekin jo kertaalleen, mutta vielä vähän rohkeutta lisää, jotta menee mallikkaasti. Sohvalle hyppimistä yrittää joka aamu, kun herätään, mutta päivän mittaan ei oikeastaan edes kokeile laittaa tassuja sohvan reunalle.

Tänään loppui eka pussi ruokaa, eli ollaan sitten seuraavasta ruokailusta siirrytty "isoon säkkiin" ja virallisesti ollaan niiin MAXEJA nyt... =)

Tänään käytiin myös ostamassa muurinpohjapannu Tarjoustalosta, ja illalla on varmaan "ihan pakko" testata millaisia lettuja tulee... Pakko salaa vähän harjoitella, kun muksut tulee huomenna kotiin että äiti on sitten harjoitellut jo valmiiksi -onhan se nyt noloa -jollei tule yhtään mallikelpoista lettua :) Onneksi niiden maku ei muutu ulkomuodon johdosta mihinkään!

Tänään on tarkoituksena vielä istutella ne kuuluisat narsissit ja ennen kaikkea erittäin halvat! Alkaa kukinta loppumaan, niin isken tuonne sivukukkamaalle, saavat sitten ensi keväänä itse valita, tulevatko uudelleen vai meinaavatko suoraan märäntyä :)

Katselin just myös tuota mun kesäkukkasiemen valikoimaani, ja ehkä voi tulla pieniä sijoitteluongelmia, koska pusseja on PALJON suhteessa olemassaolevaan kukkamaapinta-alaan... Nooh, ainahan kukkamaita saa lisää... Ja jos mä sen multakuormankin tilaan -just oli mainos, 12 e / m3 et ei se nyt loppuen lopuksi oo niin kaameen kallista, kun justo ostin 5 säkkiä 15e!

Jaahas, nyt on vissiin pakko laittaa sitä ruokaa, kun isäntä on jo muutamaan kertaan vihjaillut, että millasta ruokaa tänään olis tarjolla Silmänisku