Jorsesta on tullut oikea floristi... En vaan oikein tiedä, miten kertoisin Jorselle, että hänen ylenpalttinen kiinnostuksensa kaikkea vihreää kohtaan on toki ihailtavaa, mutta sen suuntaaminen esimerkiksi syvästi vihaamiini voikukkiin olisi hyvinkin suotavaa... Hän siis nyhtäisee salamvauhtia minkä tahansa vihreän mikä yrittää pykätä itseään ylös näin ihanaisella keväisellä auringonpaisteella kukkapenkistä ylös.

Oon kuullut, kun isäntä on pari kertaa ollut Jorsen kanssa ulkona, ja on selittänyt hyvin matalalla äänellä koiralle "se on sit semmonen juttu, että kaiken muun saan luultavasti kyllä hajottaa, mutta noi kukat on sellasia, mihin meillä kummallakaan ei oo mitään sanomista. Et yritä vaan pysyy poissa jaloista, kun äiti niiden kanssa häärää" Silmänisku

Yksi otos oli jäänyt vielä kovalevylle, kun kiireessä niitä eilen tänne latailin, tässä näkyy vielä paremmin tuon herran tassut...

1241684111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mä yritän tänään saada siitä jonkunnäköisen seisontakuvan, kun on toi isäntäkin taas näköpiirissä. Eilen illalla napsin myös otoksia, mutta valotusolosuhteet ei olleet mun kanssani "ihan" samaa mieltä -jostain syystä meidän kamera on ääres herkkä vastavalolle -enkä sitten jaksanut alkaa niitä ohjelmia säätämään, kun ei kerran ollut mitään "tähdellistä" kuvattavaa kuitenkaan :) Eli otokset ovat luokkaa "erittäin aavemaiset"

1241684436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi meille "tipahti" pihaan se uusi maasturi, ja näin lähelle uskalsi poika mennä traileria

1241684573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisaalta ei myöskään millään lailla rohkaistu menemään lähelle, koska auto kävi eli piti meteliä, ja parempi on jos se antaa miesten touhuta omiaan. Mun vieressä pysyi ilman mitään komennuksia, vaikka oma isi siellä touhusikin. Hänellä on kyllä niin hieno maltti, -tietty nyt vielä, kun kaikki uusi vähän jännittää. Mutta silti, hän ei pelännyt yhtään, hän vaan tarkkailee. Kuitenkin hän tyytyy tarkkailemaan, ettei hänen ole pakko päästä työntämään kuonoaan joka paikkaan, vaan riittää että hän on "virallisen valvojan" -roolissa.

Eilen leikattiin kaikki kynnet, eihän niissä paljoa leikkaamista ollut, mutta kärjet nipsaistiin kuitenkin pois, etteivät ehdi venähtääkään pitkiksi.

Tänään olisi ohjelmassa mattojen pesua painepesurilla. Käytännössä meidän laminaatti on niin liukasta tassujen alla, että nyt on saatava vähän lisää mattoja lattialle -ettei ole tassut koko ajan sivuluisussa. Toisaalta ihan hyvä, niin tulee tällä lomalla tehtyä jotain järkevääkin :)

Kiitokset kommentoinneista :D Lämmittää kun joku käy näitä mun horinoitani täällä lukemassa. Laitan Tiina sulle niitä kuvia tulemaan :)