Tässä hän on niin polleana, ja ihan selvästi näyttelyainesta ;) Tänään on kuva otettu, ja kiitos Tiinan, sain sen jo vähän etukäteen!

1240856121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nooh, senhän näkee sitten aikanaan, mikä pojasta tulee...

Isäntä suunnittelee jo varisjahtia, niin, että kuulisi pyssyn ääntä jo pienenä, ja minä pyörittelen silmiäni sohvan toisessa päässä ja kudon mekkoa (mikä muuten edistyy yllättävän hitaasti kun kutoo pyöröpuikoilla...).

Saas nähdä mihin tämä meidän villitys vielä johtaa :) Kohta me ollaan joka viikonloppu viipottamassa Jorma takahutlarissa jos jonninmoisiin rientohin :D

Toivottavasti nyt vain pitäisi mukavaa keliä, niin ei tarvitsis ainakaan pelkästään sisällä nyhjöttää, kun kerrankin olis aikaa esimerkiksi köhnätä noi kukkamaat läpi.

Just kattelin, että Iiristen jakaminen on tehtävä NYT, tai sitten taas jää. Meillä on niin kauheet pehkot sitä, ettei enää kunnolla keskeltä edes kuki, kun on mennyt liian tiiviiksi kasvusto. Siispä lapio käteen ja palasiksi. Vielä vaan pitäisi keksiä, mihin ne "lapsoset" sitten istutetaan -kun ei sitä multakuormaakaan vielä ole näkynyt...

Enää huominen päivä töitä, ja sitten alkaakin meillä hurlumhei!

Tänään siivosin Jortsun paikankin kuntoon, ja asettelin "tyynyn" hyvin, että nyt on sitten paikka jota hyljeksiä :) Mulla on nimittäin just sellanen olo, että se jäbä on kaikkialla muualla, kun hänen kalliilla nukkumapaikallaan :) Olis just niin mun tuuria!