Nyt odotellaan, että kello tulisi kahdeksan, että pääsisi lähtemään. Tänään on likan kuntoutusarvio TYKS:ssä, ja katsoin tietty sen alkamisajan väärin. Olin ihan siinä uskossa, että alkaa yhdeksältä ja nyt kun vilkaisin lappua (onneksi!) juuri ennen pukemista, huomasin, että alkamisaika onkin kello kymmenen... Nooh, tyttö on tyytyväinen, kun saikin vielä vähän katsoa lastenohjelmia, ennenkuin lähdetään.

Käsityöt edistyy, liinassakin on jo kaksi riviä "lättyjä" Näyttäisi siltä, että nuo lätyt on sen verran "mielenkiintoisia" ja lyhyitä, että jopa mun kärsivällisyys riittää. Saas nähdä kuinka käy sitten kun pitäisi nuo langat myös päätellä. Jokaisessa lätyssä on kuitenkin kaksi langanpätkää...

Meidän "ruskea projektikin" etenee. Meille on tulossa ruskea labrador 29.4 ja sitä nyt kovasti odotetaan. Lapset ei kyllä tiedä vielä mitään -koska niillä ei riitä hermot odottaa niin pitkää aikaa. Saa nähdä miten äidin hermotkaan kestää :) Ensi viikonloppuna ollaan menossa katsomaan Nurmijärvelle, että mikä niistä viidestä pallerosta tulee meille. Käytännössä eihän niistä kolmeviikkoisista "möhköistä" vielä mitään näe, mutta onhan niillä vähän edes luonne ainakin kasvattajalle auennut. Tuurinkauppaa (väitän näin kokemattomana) se kuitenkin on minkäläinen sydämenvaltaaja sieltä tulee -käytännössä meille se on ainakin niin odotettu, että on melkein ihan sama mikä se on. Kunhan se on ruskea ja labrador... ;)

Kaipa sitä vielä yhdet kahvit ilkeää keittää... Ettei ainakaan nukahda rattiin :)